Visiosign Cloud

Skærmvæg

Indretnings-serien

På en skærmvæg kan vigtige budskaber give besøgende et visuelt flot indtryk. Skærmen kan vise organisationens værdier, branding og andre vigtige informationer til medarbejdere og gæster. 
Alle løsninger tilknyttes VisioSign Cloud, hvorfra der er nem administration af indhold på skærmen. 

Møderumsskærm

Lokale- og møderums-serien

Lokale- og møderumsskærme placeres foran mødelokaler, undervisningslokaler eller kontorer. Skærmen kan opdateres direkte gennem kalender og bookingsystemer, og relevant information er let at opdatere. Lokale- og møderumsskærme findes i flere variationer og har mange gode funktioner. 
Infoskærmen tilknyttes VisioSign Cloud, hvorfra der nemt kan produceres og administreres indhold på skærmen. 

Infoskærm

Infoskærms-serien

Infoskærmen fra VisioSign er ideel til intern kommunikation i små og store organisationer. Skærmen kan vise alt fra sikkerhedsbeskeder, nyheder, vejrudsigter og meget mere. Skærmen kan også bruges som Mødeoversigt og give et godt overblik over dagens møder.   
Infoskærmen tilknyttes VisioSign Cloud, hvorfra der nemt kan produceres og administreres indhold på skærmen. 

Skærmstander

Digital reception og vejvisnings-serien

En Vejviserstander, der tiltrækker opmærksomhed og guider besøgende i bygningen eller et Interaktivt Infopunkt, der indbyder bruger til selv at søge den rigtige information. Denne skærmstander er i Blackline-serien og indgår i mange forskellige løsninger. 
Alle løsninger tilknyttes VisioSign Cloud, hvorfra der er nem administration af indhold på skærmen. 

Digital plakat eller mødeoversigt med kort

Indretnings-serien

En Digital Plakat er løsningen til dynamisk at vise forestillings- og udstillingsplakater samt plakater for arrangementer og events. Skærmen kan også bruges til en Etageoversigt, der hjælper gæster til at finde de rigtige lokaler.  
Alle løsninger tilknyttes VisioSign Cloud, hvorfra der er nem administration af indhold på skærmen. 

Bordstander

Digital reception og vejvisnings-serien

Gæsteregistrering til en digital reception, Vejviserbord til at vise vej i bygningen og Interaktivt Infobord, der lader brugere søge relevant information om organisationen. Denne bordstander i VisioSigns egen Blackline hardwareserie indgår i mange forskellige VisioSign Solutions. 

Funktion og indhold


dnp Visiosigns politikker

Persondata 
 
Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved den måde dnp Visiosign opbevarer og anvender din persondata. Derfor har vi formuleret en klar politik om hvordan vi behandler persondata. Der registreres alene persondata af ikke følsom karakter – almindelige personoplysninger. Vi opbevarer og behandler kun dine data i den periode hvor det er nødvendigt for vores samarbejde. Vi behandler alene dine data som opfølgning på din forespørgsel eller anmodning om at blive kontaktet samt til naturlig opfølgning overfor dig herpå. Herudover anvender vi ikke dine oplysninger, medmindre vi aftaler andet i vores dialog – eksempelvis i forlængelse af en løbende supportaftale.  
 
Hvis du også har afgivet oplysninger til andre formål, oplyser vi dig særskilt om vores behandling til sådanne formål.
 
Læs mere om vores persondatapolitik her.
 

Datasikkerhed

I dnp Visiosign betyder datasikkerhed meget. Vi har taget en lang række forholdsregler i vores systemer og praksisser for at sikre data. Sikkerhed omkring data, stabilitet af service, utilgængelighed af data, fysisk afgrænsning af enheder og formålsbegrænset databehandling er kerneområder i vores sikkerhed.

Let's work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.  
Kontakt os

Visiosign Cloud – Alle dine skærme samlet i én platform

Visiosign Cloud samler alle organisationens skærme i én platform. Visiosign Cloud er dnp Visiosigns eget software, og vi har bygget det til at være brugervenligt og fleksibelt. Men det altafgørende er, at alt er samlet i ét system.

Opdater dine skærme på få minutter

Fra din egen computer kan du nemt logge på systemet. Herfra administreres og driftes indhold på alle de enheder, der tilkobles. De brugere, der kobles på systemet, kan online opdatere en eller flere skærme inden for få minutter. Med vores planlægningsmodul er det nemt at tilrettelægge indhold og dermed effektiviserer arbejdet. Der er også gode muligheder for at få et overblik over planlagt indhold på skærmen. 

Brugervenlighed og multibruger

Visiosign Cloud er udviklet med fokus på brugervenlighed og nem administration af mange enheder. Indhold på skærmen kan oprettes og redigeres inden for få minutter. Skærmene kan opdateres uanset, hvor du er i verden via en browser og et login. Det kan tilknytte et uendeligt antal skærme og brugere på løsningerne. Brugerne kan få adgang til få, flere eller alle skærme og have forskellige rettigheder i systemet.

Integration af data 

Det er muligt at integrere andre cloud-baserede løsninger i Visiosign Cloud. Vi har stor erfaring med integration af data fra tredjepartsudbydere til vores system, såsom Microsoft SharePoint 365, sociale medieplatforme (herunder Twitter), interne eller eksterne nyhedsfeeds og meget mere. Du er altid velkommen til at tage en snak med os, så finder vi en løsning der passer til behovene i din organisation. 

En løsning, der afspejler organisationens struktur 

dnp Visiosign hjælper med at opbygge en struktur i Visiosign Cloud, der spejler den eksisterende organisationsstruktur. Strukturen gør det enkelt at bestemme præcist, hvilket indhold, der skal vises hvor og på hvilket tidspunkt i organisationen. Budskaber kan derfor målrettes til én eller flere specifikke afdelinger, bygninger eller lokaliteter. Løsningen er organisk. Det betyder, at der nemt kan laves ændringer, når organisationen udvikler sig. 

Vælge sprog 

Vores system understøtter flere sprog. Det er muligt at vælge dansk, engelsk og svensk som standard administratorsprog. Vores support-team er desuden klar til at assistere på både dansk og engelsk. Ligesom vi har en lokal afdeling i både Norge og Sverige. Vi har skærme i hele verden, og vi er klar til at hjælpe med så opsætningen afspejler de lokale forhold og krav. 

Visiosign Cloud

dnp Visiosign har udviklet sit eget software, Visiosign Cloud, som er basen for enhver dnp Visiosign Solution. Visiosign Cloud er den online platform, der samler alle organisationens dnp Visiosign enheder i én brugervenlig platform.
Alle skærme samlet i en platform
Visiosign Cloud samler alle organisationens skærme i én platform og er udviklet af dnp Visiosign. Med fokus på brugervenlighed og nem administration er det muligt at tilknytte et uendeligt antal skærme og brugere. Fra en hvilken som helst computer kan der nemt logges på Visiosign Cloud og her fra kan alle enheder administreres og driftes på få minutter. 
 
En løsning der afspejler organisationens struktur 
dnp Visiosign hjælper med at opbygge en struktur i Visiosign Cloud, der spejler den eksisterende organisationsstruktur. Strukturen gør det enkelt at bestemme præcist hvilket indhold, der skal vises hvor og på hvilket tidspunkt i organisationen. Budskaber kan derfor målrettes til én eller flere specifikke afdelinger, bygninger eller lokaliteter.