LOKALE- & MØDERUMSSERIE 
 
Professionelle møder med dnp Visiosigns møderumsserie

Møderum er en begrænset ressource og det er derfor vigtigt at de udnyttes bedst muligt. Det er ligeledes vigtigt at møderne ikke bliver forsinket af deltagere der ikke kunne finde det rigtige lokale, eller af teknik der drillede. dnp Visiosign har en række løsninger til professionelle møder.   

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

Professionel afvikling af organisationens møder

Optimale møderum og mødecentre, hvor teknikken spiller
Lokale- og møderumsskærmene viser relevant information foran møderum, undervisningslokaler, depoter, garderober osv. Møde- og lokaleoversigtskærme giver et overblik over, hvad der foregår i husets lokaler. sessions er løsningen til de professionelle møderum, hvor alting spiller, og du undgår tekniske problemer. Vores auditorieløsning er til store præsentationer i store lokaler.

Komplet møderumsløsning
sessions er en samlet møderumsløsning til virksomheder, der ønsker at spare tid og penge - og skabe værdi på bundlinjen. Med sessions kan du effektivisere jeres møder, så I kan dele viden og træffe beslutninger frem for at bruge tid på, ”hov, hvor blev billedet af?” eller, ”hvorfor er der ikke noget lyd?”

Auditorie med knivskarpe billeder
En flot skærm i auditoriet tiltrækker opmærksomhed til de budskaber, der præsenteres. Kombinationen af en laserprojektion og en optisk skærm sikrer knivskarpe billeder til dine præsentationer. Teknologien tillader, at du kan lade lyset være tændt under præsentationen, uden at det går ud over kvaliteten.  

Mødeoversigt skaber overblik
Mødeoversigtsskærm bruges af organisationer, der har flere mødelokaler eller undervisningslokaler og ønsker at vise, om lokaler er booket, samt give en oversigt over undervisning og møder.

Små skærme med mange muligheder
Med touch-funktioner er det muligt at booke et ledigt lokale på skærmen. Det sikrer en mere optimal brug af organisationens ressourcer. De små møderumsskærme har mange brugsmuligheder. Plejecentre, virksomheder og offentlige institutioner anvender dem som dørskilte. Med dynamisk skiltning er det nemt at administrere flytninger og omrokeringer i organisationen uden, at skulle udskifte skilte.  

Ain't 
 Nothing Yet

LOKALE- OG MØDERUMSSKÆRM
En professionel visning af møde- og lokaleinformation

Optimér brugen af lokaler og møderum og få overblik med LED
dnp Visiosigns populære møde- og lokalerumsskærme kommer i tre varianter: 7’’ Lux, 10’’ Classic og 10’’ Lux. De små skærme placeres ved døren til et lokale eller møderum og viser aktuelle møder og aktiviteter. Lux-skærme har LED-lys på skærmens sider, der viser optaget/ledigt med rødt/grønt lys. Det er dermed muligt at se, om lokaler i den anden ende af en gang er ledige.

Vis data fra kalender, skema og bookinger
På lokale- og møderumsskærme vises information direkte fra den kalender-, det skema- eller bookingsystem, der bruges i organisationen. I samarbejde med dnp Visiosign udarbejdes et flot design for visningen. Visningen kan indeholde aktuelle og næstkommende bookinger inkl. start og sluttid, emne, beskrivelse og booker efter eget ønske. 

Book direkte på skærmen
Det er muligt at tilkøbe booking på skærmene. Det tillader at booke et ledigt lokale direkte på skærmen eller forlænge et eksisterende møde. Det giver fleksibilitet, når der opstår ad-hoc-møder eller ændringer. Booking-funtionen tillader også: Bekræft booking og aflys/forlæng igangværende møde.

Denne solution indeholder:
 • BlackLine 7’’ Lux, BlackLine 10’’ Classic eller BlackLine 10’’ Lux
 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud
Tilkøb:
 • Unikt design
 • Konfiguration af møderumsskærm m. booking - straks book, bekræft booking og aflys/forlæng
Møde abonnement: 50 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

MØDEOVERSIGTSSKÆRM
Overblik over møder, undervisning og andre aktiviteter

Overblik over dagens aktiviteter
I mange organisationer giver det mening at kombinere møderumsskærme med en mødeoversigtskærm, der giver et overblik over alle aktiviteter i huset. Skærmen kan eksempelvis placeres i receptionen eller én på hver etage.

Vis data fra kalender, skema og bookingsystemer 
På mødeoversigtsskærm vises mødelokaledata fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange). Det giver nem administration, overblik og sikrer bedre udnyttelse af lokaler og ressourcer. For hvert møde eller aktivitet kan der vises start og sluttid, emne, lokale, etage og mødebooker efter eget ønske. Der kan desuden tilføjes en pil, der viser den rigtige retning til lokalet. 

Denne solution indeholder:
 • Standard Player 8.0
 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud
 • Mødeoversigt med data fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange)
Tilkøb:
 • Unikt design
 • Professionel skærm
Information abonnement: 150 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

SESSIONS - MØDERUM
sessions er den perfekte løsning til professionelle møder

Hold et godt møde, hvor teknikken ikke driller
sessions er vores tilbud til virksomheder, der vil holde seriøse præsentationer i afslappede omgivelser. Vores standardpakker er lette at gå til og indeholder alt, hvad du og mødedeltagerne skal bruge for at kunne fokusere på indholdet frem for kabler og forbindelser. Du behøver kun at medbringe din computer.

Standardpakker - alt samlet i en løsning
Med sessions kan du nemt og hurtigt afvikle flotte præsentationer, effektive videokonferencer og interaktive workshops. En æstetisk og flot løsning, hvor alle dele spiller perfekt sammen - fra storskærm og pc, til lydsystem, mikrofon og webcam. Det hele kan styres fra et kontrolpanel, så du slipper for at skulle jonglere med forskellige fjernbetjeninger.

Montering, installering og konfigurering af din sessions løsning
Med sessions får du en brugervenlig løsning, som passer til alle jeres behov nu og i fremtiden. Vores professionelle installationsteam leverer og installerer sessions, og vi kører ikke, før det virker. 

Denne solution indeholder:
 • Montering, installering og konfiguration af din sessions
 • Vælg imellem sessions small med en - 65” LCD fladskærm eller en sessions medium, hvor valget står imellem en 86” LCD skærm eller en 100” projektionsskærm med en DLP laser-projektor.
 • AV møbel, m. integreret hardware, skjuler alle komponenter
 • ClickShare - for nem tilslutning af pc 
 • Højttaler sikrer god lyd under præsentationen
 • 10” kontrolpanel - overblik over kildevalg og møder i design med eget logo og farver
 • Laserpointer
Tilkøb:
 • Der er mange muligheder for at tilkøbe udstyr afhængigt af, om lokalet skal bruges til præsentationer, konferencer med webcam, eller det skal bruges til at interagere med touch.
sessions abonnement: 200 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

SESSIONS - KONFERENCE OG AUDITORIUM
Professionelt udstyr til auditorier og konferencelokaler

Et brugervenligt system, der forbindes til din laptop med et klik
Tilslut din bærbare computer til storskærmen trådløst med et klik og oplev en præsentation, som bare kører som smurt – og den selvtillid, der følger med! Med sessions får du en samlet teknik-pakke, der passer flot ind i dit auditorium eller konferencelokale, og hvor alle dele spiller perfekt sammen. Alt styres fra et kontrolpanel, så du slipper for at skulle jonglere med forskellige fjernbetjeninger. 

Professionelle præsentationer - også når lyset er tændt
En flot skærm i auditoriet skaber opmærksomhed om dine budskaber og sender et professionelt signal. Den prisbelønnede dnp skærmteknologi giver knivskarpe billeder selv i lyse omgivelser. Det sikrer opmærksomme og nærværende mødedeltagere og giver mulighed for øjenkontakt, hvilket kan være vanskelligt i et mørklagt lokale. 

Montering, installering og konfigurering af din sessions løsning
sessions er en samlet løsning, hvor alting spiller, installationer er gemt væk, og hvor enkelt brug er helt centralt. Derfor installeres sessions altid af vores dygtige teknikere, så vi kan være sikre på, at alt er tilpasset jeres behov. 

Denne solution indeholder:
 • Montering, installering og konfiguration af din sessions
 • Vælg den projektionsskærm og projektor, der passer til netop dit auditorie eller konferencelokale. Som standard tilbyder vi en 160” eller en 220” projektionsskærm
 • AV møbel, m. integreret hardware, skjuler alle komponenter
 • ClickShare - for nem tilslutning af pc
 • Højttaler der sikrer god lyd
 • 10” kontrolpanel - overblik over kildevalg og møder i design med eget logo og farver
 • Laserpointer
Tilkøb:
 • Der er mange muligheder for at tilkøbe udstyr afhængigt af, om lokalet skal bruges til præsentationer eller til konferencer med webcam. Projektionsskærmen kan skræddersyes til den størrelse, der passer til jeres lokale.  
sessions abonnement: 200 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

Fem grunde til at bruge produkter fra dnp Visiosigns møderumsserie

1. Vis dagens arrangementer og møder

Brug lokale- og møderumsskærme ved alle lokaler til at vise aktuelle og kommende møder. Undgå derved at forstyrre et møde for at se, om lokalet er optaget. Se om lokalet er ledigt senere på dagen.

2. Professionelle møder uden at spilde tid på tekniske problemer

Med sessions undgår du at tabe vigtig mødetid som følge af tekniske problemer. Du kan gå direkte til sagens kerne og holde fokus på det, det hele drejer sig om: At dele tanker og tage beslutninger.

3. Liveopdateringer og livebooking

Integrer data fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange). Det gør det let at finde frem til de rigtige møder til tiden. Book og forlæng møder direkte på skærmen. Touch-funktionen giver mulighed for live-booking af lokaler.

4. Giv overblik over aktiviteter i hele organisationen

Med møde og etageoversigter vises aktiviteter i samtlige lokaler i organisationen. Oversigter og kortvisninger af optagede og ledige lokaler giver overblik og sikrer, at møder og undervisning starter til tiden - det giver mere effektiv tid til at arbejde.

5. Knivskarpe billeder, hvor teknikken spiller

Med sessions får du knivskarpe billeder til små og store præsentationer. Med alle mødelokalets funktioner samlet i et kontrolpanel, kan du nemt og hurtigt se mødeinformation samt styre, booke og afslutte dine møder. Teknikken i møderummet, fra mikrofon til højtaler, møderums PC og display er altid klar fra første klik.

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Få et tilbud

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs mere

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs mere

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs mere