dnp Visiosign har gennem mange år samarbejdet med organisationer fra alle brancher 

dnp Visiosign startede med at levere intern kommunikation til produktionsvirksomheder. Efterfølgende specialiserede vi os yderligere i skærmbaserede kommunikationsløsninger til uddannelses- og læringsmiljøer. I dag har vi vellykkede og værdiskabende samarbejder inden for stort set alle brancher. Vi leverer små løsninger med få skærme og store løsninger med flere hundrede skærme. 

 • Sundhed 

 • Transport & Logistik

 • Konference, Kultur & Sport

 • Administration, Service & Kontor

 • Forsyning

 • Uddannelse og Skole

 • Produktion & Industri


CSR og verdensmålene

Vi arbejder aktivt med verdensmålene og reflekterer over den måde, vi driver virksomhed på. I forhold til verdensmålene gør vi en indsats, hvor vi kan og tager små skridt i den rigtige retning. Det gør vi især inden for følgende fire områder: Klima, miljø, social ansvarlighed og gode medarbejderforhold.  

KLIMA – inspireret af verdensmål 13, klimaindsats: Vi leverer produkter, der påvirker vores klima mindst muligt. Derfor sparer vi på strømmen for at minimere udledning af CO2 i vores atmosfære. 
 • Vi bestræber os på at den energi, vi bruger i vores organisation og til vores servere, kommer fra vedvarende energi. 
 • Vi leverer produkter, der har en driftsplan og slukker, når de ikke er nødvendige. Vi oplyser kunder om, hvordan de sparer på strømmen, når de bruger vores produkter. 
 • Internt sparer vi på strømmen ved at have driftsplaner for vores elektroniske udstyr og politikker for, hvordan medarbejdere kan spare på strømmen.  

MILJØ – inspireret af verdensmål 12, ansvarligt forbrug og produktion. Vi har fokus på at drive en virksomhed, der tager hensyn til miljøet og vores vigtige naturressourcer. 
 • Affald belaster vores miljø i stigende grad. Vi sorterer vores affald og genanvender, hvor det er muligt. 
 • Alt for meget plastik ender i hav og vandløb. Vi forsøger at undgå brug af plastik, service og emballage til vores mad. 
 • Vi bruger miljørigtige rengøringsmidler og sæbe i vores virksomhed for at passe på vores vand og miljø. 

SOCIAL ANSVARLIGHED – inspireret af verdensmål 11 om bæredygtige byer og lokalsamfund. Vi driver en social ansvarlig virksomhed og tager ansvar ved at engagere os i lokalsamfundet og tage ansvar for uddannelse og jobskabelse. 
 • Vi stiller vores virksomhed til rådighed for at uddanne unge inden for vores felt. Det gør vi blandt andet ved at have praktikanter og lærlinge. 
 • Vi deltager i flexjobs- og løntilskudsordninger for at hjælpe arbejdsløse ind på arbejdsmarkedet.  
 • Vi engagerer os i lokalsamfundet, hvilket vi gør gennem sponsorater. Vi sponsorerer årligt forskellige former for lokalsport og lokal kultur. 

GODE MEDARBEJDERFORHOLD – inspireret af verdensmål 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst. Vi arbejder for at forbedre medarbejderforhold og arbejdsmiljø internt i virksomheden og hos vores leverandører. 
 • Vi samarbejder med leverandører om at forbedre sociale og miljømæssige forhold. Det gør vi ved at stille krav til leverandører om at overholde menneske- og arbejdstagerrettigheder. 
 • Ligestilling på arbejdspladsen er vigtig for os. Ligeledes tilstræber vi at fastholde og udbygge de gode sociale relationer medarbejderne imellem ved vores sociale arrangementer i løbet af året. 
 • Vi sikrer de bedst mulige arbejdsvilkår for vores medarbejdere med blandt andet et ergonomisk tilrettet arbejdsmiljø. Vi har desuden en sundhedsforsikring til alle medarbejdere. 

Let's work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 

Kontakt os

Om os

Velkommen til dnp Visiosign
 
20 års erfaring
Igennem 20 år har vi været first-mover inden for digitale skærmbaserede løsninger til intern kommunikation, vejvisning, lokale- & møderumsskærme, digitale receptioner og visuelle digitale løsninger. dnp Visiosign er en dansk IT- og konsulentvirksomhed, som er specialiseret i at levere skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger. dnp Visiosign er en del af dnp denmark, der er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. dnp denmark er en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd.
 
Din nye samarbejdspartner
Vi ser os ikke kun som en leverandør – vi er jeres nye samarbejdspartner. Sammen med jer vil vi sætte nye standarder for jeres digitale kommunikation. dnp Visiosign består af 55 engagerede medarbejdere. Vores konsulenter og projektledere skaber en løsning efter jeres ønsker og behov. Vores montører hænger jeres skærme op med erfaring og øje for detaljen. Vores udviklere integrerer og skaber bro til jeres øvrige systemer. Vores supportere står altid klar til at hjælpe.
 
Kvalitet og høje standarder
Vi går meget op i, at vores produkter lever op til de højeste standarder, og at vi driver vores forretning på en forsvarlig måde. I kan læse mere om datasikkerhed og produktspecifikationer sidst i dokumentet. Vores GDPR-politik, datasikkerhed og vores CSR-politiker er noget, vi mener og lever efter.

Læs mere om CSR Læs mere om datasikkerhed