Styrkelse af dnp Visiosign Sverige – ny kollega - dnp Visiosign

Styrkelse af dnp Visiosign Sverige – ny kollega

Vi har mange Svenske kunder, som vi har et rigtig godt samarbejde med. Derfor er vi rigtig glade for at kunne fortælle at vi har ansat Erik Rudling
 
Faglig sparring til svenske kunder
Med denne ansættelse styrker vi dnp Visiosign Sverige og håber på at kunne være mere aktivt tilstede for eksisterende og potentielle svenske kunder. Erik Rudling har mange års erfaring med digital intern kommunikation særligt inden for ’digital signage’. Han vil have fokus på at skabe solide løsninger for digital intern kommunikation for eksisterende og nye kunder i Sverige.
 
Relationsopbygning og nye samarbejder
De nære kunderelationer er vigtige i Eriks tilgang, til arbejdet med digital kommunikation. Det passer godt til dnp Visiosigns værdier og måden vi arbejder. Desuden er vi er glade for at styrke vores service på svensk for vores svenske kunder.
 
Tag godt imod ham!
Erik har et godt netværk i Sverige som dnp Visiosign kan nyde godt af. På grund af Covid 19, har vi kun mødt Erik online men vi glæder os til spændende nye projekter med ham. Vi glæder os til at møde ham og vi håber i vil tage godt imod ham.

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt os