Nyt produktkatalog - dnp Visiosign

Nyt Produktkatalog

Vi har lavet et nyt produktkatalog. I kataloget fortæller vi om hvad vi arbejder med for tiden, om vores værdier og selvfølgelig om de produkter og services vi leverer. Med kataloget i hånden kan du i ro og mag læse om vores tilbud og finde de dnp Visiosign Solutions der passer dig bedst.
 
 
Nye spændende produkter
I det nye produktkatalog tilbyder vi nogle helt nye solutions. Et af de nye solutions er sessions der samler al teknikken der behøves til et professionelt møderum i én løsning. Med sessions kan du derfor afholde møder hvor teknikken spiller. Vi har ligeledes sessions til konferencelokaler og auditorier, her kan du sikre høj kvalitet til store præsentationer. Vi har også en ny og imponerende Supernova væg med mulighed for at vise indhold i høj kvalitet på en mega væg.
 
 
Bestil kataloget nu
Vi håber at kataloget kan inspirere dig til at starte et samarbejde med dnp Visiosign. Udfyld formularen så sender vi dig et katalog med posten. Bestil dit katalog her.

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt os