Ny version af Visiosign Cloud  - dnp Visiosign

Ny version af Visiosign Cloud 

Vi glæder os rigtig meget til at vi inden længe kan præsentere jer for, en ny version af vores platform, Visiosign Cloud
 
 
Nyt brugervenligt interface
Alle de værktøjer i kender, vil se lidt anderledes ud. Det er de samme funktioner, de fungerer bare bedre og ser lidt anderledes ud. Der er også en række nye muligheder, for eksempel bliver det hurtigere og nemmere at arbejde med billeder og video. 
 
Bedre overblik
Særligt de kunder der bruger deres løsning meget og har mange skærme tilknyttet, har efterlyst flere muligheder for at skabe et overblik. Her er der mange forbedringer at glæde sig til. Der bliver mulighed for at søge og filtrere efter tidligere opslag. Mulighed for live preview af skærme er også forbedret så det nu er muligt at se hvordan en skærm vil se ud på et givent tidspunkt. Der indføres brugergrupper og der vil være flere brugerroller i systemet, med forskellige rettigheder og adgange.
 
Øget fokus på sikkerhed
Sikkerhed har altid været vigtigt for dnp Visiosign. Med den nye Visiosign Cloud fremtidssikrer vi vores løsning i forhold til sikkerhed. Noget af det i konkret vil opleve er en lidt skrappere loginpolitik hvor alle skal oprettes med unikke login - på e-mail. Der vil også være nye funktioner der sikrer korrekt håndtering af den persondata i anvender i systemet. 
 
Brug din tablet eller telefon
Den nye Cloud vil være mere platformuafhængig. Det vil være muligt at redigere i de fleste browsere bl.a. Chrome, Edge og Safari. Dermed bliver det også muligt, at redigere indhold på skærmene fra pc til mobiltelefon.

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt os