dnp Visiosign har fået ny ejer - dnp Visiosign

dnp Visiosign har fået ny ejer

Den første januar 2020 blev dnp Visiosign en del af dnp Denmark A/S. dnp Visiosign fortsætter med at være dnp Visiosign, som I kender - en dansk virksomhed med samme høje standarder og værdier.
 
dnp Visiosign fortsætter som du kender det
Vi er det samme hold af dedikerede medarbejdere, med den samme daglige ledelse, og fortsætter med at levere de samme produkter og services, som i kender. Med dnp Denmark, som ny ejer, har vi fået nogle nye muligheder.
 
dnp en vigtig spiller i skærm-branchen
dnp Denmarks produktportefølje omfatter en bred vifte af optiske skærme til frontprojektion - herunder laser projektion - og bagprojektion. Mange af verdens førende mærker, såsom LEGO, Nike, Sony, Best Buy, Harrods, L'Oréal og Hugo Boss, bruger skærme fra dnp i deres kommunikation.
 
Nye muligheder
dnp er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. Det giver os adgang til at udvide vores produktkatalog med nye spændende danskproducerede skærmløsninger. dnp Denmark, og dermed også dnp Visiosign, er en del af den store japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd. Vi er glade for den tyngde, det giver os at være en del af noget større.
 

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt os