Vejviser - dnp Visiosign

VEJVISER
 
 
Modtag gæster og vis vej med en vejviser

Giv gæster en god modtagelse og hjælpe dem til selv at finde vej. Den gode velkomst er med til at give et godt indtryk af organisationen.

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

Modtag gæster og vis vej med dnp Visiosigns vejviser

Vejvisning i organisationen
Vejviseren kommer som bord og stander. De kan bruges til at indrette en digital reception og hjælpe med vejvisning. De kan placeres i indgangspartier og centrale steder i organisationen til at hjælpe med vejvisning i bygningen. 

Interaktivt kort over bygningen
Det centrale ved vejvisning er et specialdesignet digitalt kort, der gør det nemt og enkelt at finde vej og navigere i bygningen.

VEJVISERSTANDER & VEJVISERBORD
 
Vis vej med Vejviserbord eller Vejviserstander i flot design

Enkelt design giver flot velkomst 
Kombinationen af et enkelt design og gode touch-funktioner skaber en flot og informativ velkomst for gæster. Vejviser solutions hjælper besøgende og gæster med at finde frem til personer, lokaler og møder. Vejviseren kan placeres i indgangspartier eller centralt i bygninger, hvor der er behov for vejvisning. Denne solution fås enten som en flot stander eller en vinklet bordstander i to størrelser. Med det enkle design er vejviserstanderen et flot visuelt første møde med virksomheden, mens den vinklede skærm på vejviserbordet inviterer til interaktion.

Find vej med specialtegnede kort 
Vejviserbordet/-standeren leveres med specialtegnede kort, der sikrer overblik og viser vej til personer, lokaler og møder. På kortet kan brugeren selv kan søge efter personer, lokaler og faciliteter samt få placering vist på skærmen. På kortet kan markeres: lokalenavne, her står du, trapper, elevatorer, nødudgange, hjertestarter og toiletter. Kortvisningen på skærmene designes efter organisationens ønsker i samarbejde med dnp Visiosigns projektleder. Kortvisningen kan indeholde forskellige typer af markeringer, farver, lys og pile, der hjælper med at vise vej og gør det let for brugerne at finde rundt i bygningen.

Materialer i høj kvalitet 
Begge standere er en del af dnp Visiosigns specialudviklede Blacklinehardware-serie. Kendetegnet for Blackline-designet er materialer i høj kvalitet, der holder. Flot og elegant skandinavisk design og god touch-funktion, der sikrer hurtig navigation. Læs mere om Blacklinebord og BlackLine stander. 

Denne solution indeholder:

  • Blackline 32’’ bord m. touch, Blackline 42’’ bord m. touch eller Blackline 49’’ stander m. touch
  • Standard Player 8.0 
  • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud 
  • Optegning af kort i 2D (en eller flere etager)
  • Konfiguration af standard touch
  • Konfiguration af vejviser funktion
  • Projektstyring op til 2 timer


Tilkøb:

  • Unikt design
  • Konfiguration af speciel touch-knap
  • Unik RAL-farve på standeren


Information abonnement: 150 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

Fem grunde til at bruge dnp Visiosigns vejviser

1. Byd gæster velkommen med en vejviser

Tag godt imod kunder, gæster og medarbejdere, så de føler sig velkomne. Hjælp dem med at finde frem til deres møder eller lokaler. 

2. Digitaliser kommunikationen

Signalér, at din organisation er fremsynet, og at digitalisering af kommunikation er vigtig. Giv dem vigtig information og mulighed for at søge relevante oplysninger med det interaktive vejviser.

3. Vejvisning i en stor organisation

Gør gæster selvhjulpne for at opnå mere effektiv brug af receptionspersonalet. Hjælp kunder, gæster og medarbejdere med hurtigt at finde frem til de rigtige lokaler med en professionelt designet, dynamisk og interaktiv vejviser.

4. Nem opdatering af ændringer i bygningen

Undgå at udskifte oversigtsskilte og kort hver gang, der sker ændringer i bygningen. Med en vejviser kan ændringer let håndteres i Visiosign Cloud. Undgå, at tid og ressourcer spildes på at ændre fysiske skilte, der ofte skal skiftes. 

5. Undgå forsinkelser og få en effektiv arbejdsdag 

Guide gæster, medarbejdere og studerende til de rigtige lokaler hurtigt og effektivt. Det sikrer, at møder og undervisning starter til tiden og giver mere effektiv tid til arbejdet.

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs mere

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs mere

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs mere

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os