SKÆRMVÆG
 
Indret det digitale hus med dnp Visiosigns skærmvæg

Billeder kan repræsentere organisationens værdier og identitet samt skabe stemning i rummet. Skærmvægge, storskærme og plakater er en del af dnp Visiosigns visuelle oplevelseskoncepter. 

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

En væg af skærme eller en knivskarp storskærm

En visuel velkomst 
Skærmvægge og storskærme er særligt populære i store indgangspartier eller andre store rum. De skaber en imponerende ramme med mulighed for at forstærke vigtige informationer og velkomster gennem en flot visuel oplevelse. 

SKÆRMVÆG
Imponér med en væg af skærme

En væg med knivskarpe billeder 
En skærmvæg med billeder og gode historier fra din organisation giver et imponerende indtryk og god velkomst til gæster. Skærmvægge kan eksempelvis vise billeder, videoer, beskeder og er tillige perfekt til visning af blandt andet kundecases, vigtige beskeder, servicemeddelelser og gode historier. Playeren er udvalgt med særligt fokus på at afspille grafisk tungt indhold som video og store billeder. Opløsning på væggen er op til 4K.

Skaber liv i tomme rum
Skærmvæggen kan skabe liv i store eller tomme rum, hvor folk passerer. Budskaber på skærmen kan få folk til at opholde sig i rummet. Desuden kan der præsenteres indhold, der giver forbipasserende indtryk og stemninger, der afspejler organisationens værdier og identitet.  
 
Alt i en samlet pakke

Skærmvæg er en pakke sammensat af specialdesignet skærmvægsplayer, design og opsætning til administration af væggen. Fra Visiosign Cloud kan der inkluderes op til seks skærme i en skærmvæg. Indhold vil kunne gå på tværs af skærmene. Skærmene kan monteres vandret eller lodret på en eller to rækker.

Denne solution indeholder: 

 • Skærmvægsplayer op til 4 skærme eller op til 6 skærme 

 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud 

 • Projektstyring op til en time  


Tilkøb:

 • Unikt design

 • Mødeoversigt med data fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange)

 • Konfiguration af TV2 Vision med dagens nyheder i live billeder

 • Optegning af kort i 2D

Væg abonnement: 225 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

SUPERNOVA VÆG
En mega skærmvæg med imponerende og knivskarpe billeder

Kvalitetsbilleder i lyse rum
Med en dnp Supernova projektionsløsning fra dnp denmark behøver du ikke at dæmpe lyset. Lys er en udfordring for traditionelle lærreder og skærme, men med en optisk skærm og laser projektionsteknologi er det ikke et problem. Den prisbelønnede dnp skærmteknologi giver knivskarpe billeder selv i lyse omgivelser og sikrer øjenkontakt, opmærksomme og nærværende mødedeltagere, hvilket er udfordrende i mørke omgivelser. 

Imponerende størrelse til en god pris
dnp Supernova er verdens største optiske høj-kontrast frontprojektionsskærm, hvilket gør den ideel til store rum og indgangspartier. Trods den imponerende størrelse er prisen overkommelig, og løsningen er nem at installere. Der medfølger en player med særlig fokus på at afspille grafisk tungt indhold som video og store billeder. Opløsning på skærmen er op til 4K.

Perfekt til branding og gode historier
En dnp Supernova væg er perfekt til at brande din organisation med billeder, video, beskeder, historier og nyheder. Skærmvæggen giver et imponerende indtryk og byder dine gæster velkommen på en professionel måde.

Denne solution indeholder:

 • 220” optisk Supernova skærm

 • Short-throw laserprojektor

 • Media Player 8.0

 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud

 • Projektstyring op til en time

Tilkøb:

 • Unikt design

 • Mødeoversigt med data fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange)

 • Konfiguration af TV2 Vision med dagens nyheder i live billeder

 • Optegning af kort i 2D

Væg abonnement: 225 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement.

Fem grunde til at bruge dnp Visiosigns skærmvægge til visuel indreting af bygninger

1. Imponér med en væg af skærme og storskærme

Giv kunder, gæster, studerende og medarbejdere flotte visuelle oplevelser. Skærmvægge og storskærme er ideelle løsninger til at imponere og stimulere det visuelle udtryk.

2. Skab stemning og miljø i din bygning

Visuelle oplevelser er med til at skabe liv i din bygning. Flere kunder siger, at folk mødes og opholder sig omkring de visuelle installationer, fordi de er naturlige samlingspunkter. dnp Visiosigns skærmvægge skaber stemning og styrker kommunikationen i bygningen.

3. Skriv dine meddelelser med store bogstaver

Med en skærmvæg er det muligt at booste særligt vigtige beskeder. Beskeder på skærmvæggen er svære at overse og når derfor bredt ud til alle, der passerer skærmen.

4. Vis, at du har en moderne visuel profil

Signalér, at din virksomhed eller organisation har et stærkt visuelt udtryk og sætter god kommunikation i højsædet. Mød kunder, gæster, studerende og medarbejdere med et indbydende visuelt design, herunder logo, videoer og billeder, der repræsenterer organisationens profil.

5. Fortæl gode historier og skab opmærksomhed 

Skærmvægge er oplagte værktøjer i intern branding, hvor gode historier om resultater, projekter m.m. kan præsenteres for at styrke moral og engagement, som i høj grad understøtter et godt arbejdsmiljø. Samtidig er det med til at give gæster et godt indtryk af organisationens arbejde.

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs mere

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs mere

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs mere

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os