Møderum - sessions
 
Indret dit møderum med sessions - alt samlet i en løsning

Med sessions kan du nemt og hurtigt afvikle flotte præsentationer, effektive videokonferencer og interaktive workshops. En æstetisk og flot løsning, hvor alle dele spiller perfekt sammen - fra storskærm og pc, til lydsystem, mikrofon og webcam. Det hele kan styres fra et kontrolpanel, så du slipper for at skulle jonglere med forskellige fjernbetjeninger.
 
sessions er vores tilbud til virksomheder, der vil holde seriøse præsentationer i afslappede omgivelser. Vores standardpakker er lette at gå til og indeholder alt, hvad du og mødedeltagerne skal bruge for at kunne fokusere på indholdet frem for kabler og forbindelser. Du behøver kun at medbringe din computer.
 
Med sessions får du en brugervenlig løsning, som passer til alle jeres behov nu og i fremtiden. Vores professionelle installationsteam leverer og installerer sessions, og vi kører ikke, før det virker. 
 
Tilkøbsmuligheder
  • Blackline | Booking lux 10" skærm
  • Speakerphone
  • Meeting room PC
  • Netværk switch
  • Ekstra ClickShare knap
sessions abonnement: 200 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Book en demo

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs mere

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs mere

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs mere

Fem grunde til at bruge møderum - sessions til at sammensætte dit mødelokale

1. Klar med ét klik

Hvorfor skal det være så bøvlet at koble en pc til en skærm eller projektor i et møderum? Hvorfor skal man bruge 2-3 forskellige fjernbetjeninger for at få alt udstyr op at køre. Starten på et møde kan være besværlig og tidskrævende. Både for mødeholder, deltagere – og for den IT supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være!

2. Installation og service

Til alle sessions sammensætninger hjælper vi med installation og service – uanset om du køber, lejer eller leaser. Vi kommer ud og installerer løsningen i dit møderum. Du skal bare sørge for, at der er 220V og internet stik. Når vi har testet løsningen, rydder vi pænt op efter os, og tager evt gammelt udstyr retur.

3. Slut med teknisk bøvl

Målet med sessions-løsningen er at fjerne fokus fra teknikken og få et perfekt møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik. Du kan gå direkte til sagens kerne og holde fokus på det, det hele drejer sig om: at dele tanker og tage beslutninger.

4. Enkelhed og overblik

Kernen i sessions er et kontrolpanel, hvor du nemt og hurtigt kan se mødeinformation samt styre, booke og afslutte dine møder. Her kan du også vælge, om det er indhold på møderummets faste computer eller en medbragt laptop, der skal vises på skærmen – uden brug af flere forskellige fjernbetjeninger. Mødenoter og ideer kan gemmes og sendes via touchskærmen, så mødet bliver så produktivt som muligt.

5. Saml alle dine skærme i én brugervenlig platform

dnp Visiosign har udviklet sit eget software - Visiosign Cloud. Visiosign Cloud samler alle organisationens skærme i én platform. Med fokus på brugervenlighed og nem administration er det muligt at tilknytte et uendeligt antal skærme og brugere. Fra en hvilken som helst computer kan der nemt logges på Visiosign Cloud og her fra kan alle enheder administreres og driftes på få minutter. 

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os

MØDERUM - SESSIONS
Sammensæt sessions til jeres mødelokale

 

”Jeg kan helt klart anbefale sessions til andre, der har brug for en skræddersyet løsning.” 

- Nicolai Grube Rosen, Managing Director, Anticimex Innovation Center

Ring mig op 5 gode grunde

Skræddersy jeres mødelokale med sessions

 

En sessions løsning er modul opbygget og består af som minimum et display, en kontrolskærm, et møbel og en trådløs adapter. Derudover kommer løsningen med et kamera, en højtaler og mikrofoner. Alle komponenterne kan fås i forskellige variationer afhængig af din virksomheds behov, såsom lokalets størrelse og antal deltagere, så du nemt kan tilpasse din sessions løsning til dit mødelokale.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan tilpasse den perfekte sessions løsning til dit mødelokale.

Installation og montering
Rådgivning og support
Møbel
Kontrolskærm
Display
Visiosign Cloud
Højtaler
Mikrofon
Kamera
Trådløs deling

Installation og montering

Vores dygtige teknikere står klar til at hjælpe med montering, installation og tilslutning. Det sikrer, at skærmene placeres godt og sikkert i bygningen. God montering er vigtig for det visuelle udtryk og for, at teknikken drifter optimalt.

Rådgivning og support

Vi lægger vægt på god og personlig rådgivning og support. Vi har en række dygtige konsulenter, projektledere og supportere, som står til rådighed og kan inspirere, vejlede samt hjælpe med en bred vifte af tekniske udfordringer. Tøv ikke med at hive fat i os!

AV møbel m. integreret hardware

AV møbel kan integrere og skjule alle komponenter og sikrer et rent, æstetisk udtryk.

Møbel fås i mange forskellige modeler, størrelser og farver. Kan tilpasses til din virksomheds behov.

Kontrolpanel

10” skærm, der kan integreres med eksisterende mail/kalender system og giver overblik over mulige kildevalg samt information om igangværende og kommende møder.

Display m/u touch

Display fra 65″-120″ giver perfekte billeder i fuld HD, selv i lyse omgivelser.

Visiosign Cloud

Visiosign Cloud er en online platform, der samler alle organisationens dnp Visiosign enheder i én brugervenlig platform. Fra en hvilken som helst computer kan der nemt logges på Visiosign Cloud og her fra kan alle enheder administreres og driftes på få minutter.

Læs mere om Visiosign Cloud

Højkvalitets højtalere

Højtalerne sikrer god lyd under præsentationen. Højtalere kan indbygges i AV-møblet.

Højtalere fås i forskellige variationer. Kontakt os for at høre nærmere om udvalget.

Højkvalitets mikrofon

Højkvalitets mikrofon sikrer at tale bliver opfanget på lang afstand og filtrerer uønsket støj fra.

Mikrofon fås i forskellige variationer. Kontakt os for at høre nærmere om udvalget.

HD webcam kamera

Sikrer god billedkvalitet i din videokonference. Kamera fås i forskellige variationer.

Kontakt os for at høre nærmere om udvalget.

Trådløs deling af skærm

Tilslut din pc hurtigt og nemt, og del din præsentation med et enkelt klik.

Trådløs deling element fås i forskellige variationer. Kontakt os for at høre nærmere om udvalget.