INFOSKÆRM
 
 
Tydelig kommunikation med dnp Visiosigns infoskærme

Med infoskærme kan din organisation kommunikere klart, tydeligt og effektivt til alle medarbejdere samt til gæster og besøgende. Det bliver let at give aktuel, relevant og målrettet information til medarbejdere på tværs af afdelinger, etager og lokationer.  

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

Informationsskærme er en vigtig del af kommunikationsstrategien i en moderne virksomhed.

Med en informationsskærm bliver det let at give aktuelle, relevante og målrettet information til medarbejdere på tværs af afdelinger, etager og lokationer. 
 
 • Over 500 organisationer bruger allerede dnp Visiosigns informationsskærme som en del af deres interne kommunikations strategi. 
 • Korte visuelle beskeder og videoer er med til at tiltrække opmærksomhed til vigtige beskeder.  
 • Det er nemt at oprette, administrere og ændre indhold på dnp Visiosigns informationsskærme. Systemet er let at arbejde i og der kan tilknyttes det ønskede antal brugere.  
 • Beskeder kan vises på én, flere eller mange skærme, og det er derfor muligt at målrette information.   

INTERAKTIV INFOSTANDER & INFOBORD
Indbyd til interaktiv infosøgning

Inviter gæster til at søge information 
Den interaktive infostander er et elegant og tydeligt informationspunkt, der tiltrækker opmærksomhed til vigtig information og beskeder. Den vinklede skærm på det interaktive infobord inviterer til interaktion. Både stander og bord er velegnet til at byde velkommen i et indgangsparti eller på et strategisk sted i organisationen. På forsiden kan vises automatisk skiftende indhold (eks. tekst, billeder og video).

Brugere kan selv søge relevant information 
Med touch-funktionen på infobord/-stander kan gæster og besøgende selv finde relevant information. Derfor er skærmen ideel til at præsentere praktisk information, sikkerhedsinstruktioner, gode historier i form af tekst, og branding af virksomheden på en elegant og indbydende måde.

Materialer i høj kvalitet 
Begge standere er en del af dnp Visiosigns specialudviklede Blackline hardware-serie. Kendetegnet for Blackline-designet er materialer i høj kvalitet, der holder. Flot og elegant skandinavisk design og god touch-funktion, der sikrer hurtig navigation. Læs mere om Blackline bord og BlackLine stander. 

Denne solution indeholder: 

 • Blackline 32’’ bord m. touch, Blackline 42’’ bord m. touch eller Blackline 49’’ stander m. touch
 • Standard Player 8.0 
 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud 
 • Konfiguration af standard touch med touch-menu i bunden af skærmen med start knap og op til fem knapper


Tilkøb:

 • Unikt design
 • Optegning af kort i 2D
 • Konfiguration af speciel touch-knap
 • Unik RAL-farve på standeren


Information abonnement: 150 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

INFORMATIONSSKÆRM
Informationsskærme er en vigtig del af en moderne virksomhed.

Styrk din visuelle kommunikation
Infoskærme er et effektivt værktøj i organisationens samlede kommunikationsstrategi. Det brugervenlige interface gør infoskærmen nem at administrere gennem Visiosign Cloud. Skærmbilledet er inddelt i flere felter - i hvert felt kan skiftes mellem visning af relevant indhold. Indhold kan planlægges og vises på et bestemt tidspunkt og i den ønskede periode. En optimal løsning for intern kommunikation. Det er desuden muligt at vise forskellige typer af automatisk indhold på skærmen f.eks.: datatræk, vejrudsigt, ur, dato, Twitter, RSS-nyheder m.m. 

 

Enkel administration af en eller mange skærme i Visiosign Cloud
Tilkobling til Visiosign Cloud der sikrer et enkelt og funktionelt brugerinterface, hvorfra indhold, funktion, design, brugere samt hardware administreres og driftes. Det er desuden muligt at tilgå løsningen fra en smartphone eller tablet for at lave mindre ændringer. Løsningen tillader tilknytning af ligeså mange skærme som din organisation måtte have brug for

 

Denne solution indeholder:

 • Standard Player 8.0

 • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud

Tilkøb:

 • Unikt design

 • Konfiguration af standard touch

 • Konfiguration af speciel touch knap

 • Konfiguration af vejviser funktion

 • Professionel skærm

Information abonnement: 150 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

 
Fem grunde til at bruge Infoskærm til intern kommunikation

1. Ensrettet intern kommunikation til alle medarbejdere

Infoskærme er en unik mulighed for at få vigtig information ud til alle. Nogle medarbejdere har ikke altid adgang til e-mail. Andre drukner i e-mails og ser ikke vigtige interne beskeder. Med infoskærme er det muligt at ensrette information og sikre, at alle modtager den relevante information. 

2. Moderne digital profil

Signalér, at din organisation er fremsynet, og at digitalisering af kommunikation betyder noget. Imødekom kunder, gæster og medarbejdere med billeder og videoer, der repræsenterer organisationens digitale profil. Infoskærme er en vigtig kommunikationskanal i en moderne organisation. 

3. Formidling af beskeder om sikkerhed og sundhed

Infoskærme er ideelle til effektiv kommunikation om sikkerhed og sundhed. Visuel kommunikation er mere fængende end skriftlig kommunikation for eksempel i en e-mail eller et opslag. Information på infoskærm er hurtigere at opdatere end eksempelvis opslagstavler og papirskiltning. Infoskærmene kan være med til at sikre, at sikkerhedsbudskaberne bliver gentaget, er opdaterede og kommer bredt ud. 

4. Kom først med real-time opdateringer

Ved hurtigt at opdatere nyheder, instrukser og ændringer i arbejdsgange på infoskærmen, kan medarbejderne hele tiden være opdaterede om for eksempel produktionsmål. Dermed undgår man spildtid på at samles for at modtage information. Det gælder også ændringer af møder eller andre vigtige informationer om ændringer, der har betydning for det daglige arbejde. 

5. Skab fællesskabsfølelse og få engagerede medarbejdere

Skab fællesskab og arbejdsglæde ved at dele information om arrangementer eller billeder fra afholdte arrangementer. Gode historier om resultater og store projekter kan vises på skærmene for at øge engagement og arbejdsglæde. Dette understøtter arbejdsmiljøet og giver en god team spirit.

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs casen

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs casen

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs casen

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os