Gæsteregistrering - dnp Visiosign

GÆSTEREGISTRERING

 

Tag godt i mod gæster med en gæsteregistrering

Giv gæster en god modtagelse og hjælpe dem til selv at finde vej. Den gode velkomst er med til at give et godt indtryk af organisationen.

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

Modtag gæster med dnp Visiosigns gæsteregistrering

Digital reception og vejvisning i organisationen
Receptionsskærm, gæsteregistrering, kortoversigt, interaktivt infobord/-stander og vejviserbord/-stander er en serie af funktionelle solutions til at indrette en digital reception og hjælpe med vejvisning. De kan placeres i indgangspartier og centrale steder i organisationen til at hjælpe med vejvisning i bygningen. 

Interaktivt kort over bygningen
Det centrale ved vejvisning er et specialdesignet digitalt kort, der gør det nemt og enkelt at finde vej og navigere i bygningen.

Digital reception - gæster melder selv deres ankomst
Med gæsteregistrering kan besøgende søge efter medarbejdere, de har et møde med, og melde deres ankomst. Der er også mulighed for at få printet et gæstekort.

Receptionsskærm med velkomst og mødeoversigt og et oversigtskort
Receptionsskærmen kan bruges til at byde velkommen og informere om dagens møder og parkeringsforhold. Kortoversigtsskærme kan vise vej til specifikke lokaler og møderum.

GÆSTEREGISTRERING

 

Lad dine gæster melde deres ankomst

Lad gæster melde deres ankomst med en gæstestander
dnp Visiosign har et multifunktionelt gæsteregistreringssystem, hvor gæster kan melde deres ankomst med interaktiv touch-funktion. Systemet sender besked til de valgte medarbejdere på mail eller sms om, at deres gæster er ankommet. Der kan opstilles krav i systemet om, at gæsterne skal læse instrukser om sikkerhed, print af gæstekort med mere, inden gæsterne færdes i bygningen.

Aflast receptionisten og byd velkommen med billeder og tekst
Med dnp Visiosigns gæsteregistreringssystem i den digitale reception optimeres gæsternes velkomstoplevelse samtidig med, at gæsteregistreringssystemet aflaster receptionspersonalet.

Denne solution indeholder:
  • Blackline 32’’ bord m. touch / Blackline 42’’ bord m. touch
  • Standard Player 8.0
  • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud
  • Konfiguration af gæsteregistrering
  • Projektstyring op til 2 timer

Tilkøb:
  • Unikt design
  • Udprint af gæstekort
  • Unik RAL-farve på standeren
  • Konfiguration af special touch-knap - med statisk service info eks. kort eller handicaphjælp
Gæsteregistrerings-abonnement: 495 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).
Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

Fem grunde til at bruge dnp Visiosigns gæsteregistrering

1. Byd gæster velkommen med en gæsteregistrering

Tag godt imod kunder, gæster og medarbejdere, så de føler sig velkomne. Lad gæster selv melde deres ankomst og hjælp dem med at finde frem til deres møder eller lokaler. 

2. Digitaliser kommunikationen

Signalér, at din organisation er fremsynet, og at digitalisering af kommunikation er vigtig. Giv dem vigtig information og mulighed for at søge relevante oplysninger på gæsteregistrering.

3. Vejvisning i en stor organisation

Gør gæster selvhjulpne for at opnå mere effektiv brug af receptionspersonalet. Hjælp kunder, gæster og medarbejdere med hurtigt at finde frem til de rigtige lokaler med en professionelt designet, dynamisk og interaktiv gæsteregistrering.

4. Nem opdatering af ændringer i bygningen

Undgå at udskifte kort og medarbejderinformation hver gang, der sker ændringer i bygningen. Med en gæstreregistrerig kan ændringer let håndteres i Visiosign Cloud. Undgå, at tid og ressourcer spildes på at ændre fysiske skilte, der ofte skal skiftes. 

5. Undgå forsinkelser og få en effektiv arbejdsdag 

Guide gæster, medarbejdere og studerende til de rigtige lokaler hurtigt og effektivt. Det sikrer, at møder og undervisning starter til tiden og giver mere effektiv tid til arbejdet.

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs casen

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs casen

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs casen

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os