Booking skærm - dnp Visiosign

BOOKING SKÆRM
 
Professionelle møder med dnp Visiosigns booking skærme

Møderum er en begrænset ressource og det er derfor vigtigt at de udnyttes bedst muligt. Det er ligeledes vigtigt at møderne ikke bliver forsinket af deltagere der ikke kunne finde det rigtige lokale, eller af teknik der drillede.

Kontakt dnp Visiosign for mere information 5 gode grunde

Professionel afvikling af organisationens møder

Optimale møderum og mødecentre, hvor teknikken spiller
Booking skærme viser relevant information foran møderum, undervisningslokaler, depoter, garderober osv. 

Små skærme med mange muligheder
Med touch-funktioner er det muligt at booke et ledigt lokale på skærmen. Det sikrer en mere optimal brug af organisationens ressourcer. De små møderumsskærme har mange brugsmuligheder. Plejecentre, virksomheder og offentlige institutioner anvender dem som dørskilte. Med dynamisk skiltning er det nemt at administrere flytninger og omrokeringer i organisationen uden, at skulle udskifte skilte.  

LOKALE- OG MØDERUMSSKÆRM
En professionel visning af møde- og lokaleinformation

Optimér brugen af lokaler og møderum og få overblik med LED
dnp Visiosigns populære booking skærme kommer i tre varianter: 7’’ Lux, 10’’ Classic og 10’’ Lux. De små skærme placeres ved døren til et lokale eller møderum og viser aktuelle møder og aktiviteter. Lux-skærme har LED-lys på skærmens sider, der viser optaget/ledigt med rødt/grønt lys. Det er dermed muligt at se, om lokaler i den anden ende af en gang er ledige.

Vis data fra kalender, skema og bookinger
På booking skærme vises information direkte fra den kalender-, det skema- eller bookingsystem, der bruges i organisationen. I samarbejde med dnp Visiosign udarbejdes et flot design for visningen. Visningen kan indeholde aktuelle og næstkommende bookinger inkl. start og sluttid, emne, beskrivelse og booker efter eget ønske. 

Book direkte på skærmen
Det er muligt at tilkøbe booking på skærmene. Det tillader at booke et ledigt lokale direkte på skærmen eller forlænge et eksisterende møde. Det giver fleksibilitet, når der opstår ad-hoc-møder eller ændringer. Booking-funtionen tillader også: Bekræft booking og aflys/forlæng igangværende møde.

Denne solution indeholder:

  • BlackLine 7’’ Lux, BlackLine 10’’ Classic eller BlackLine 10’’ Lux

  • Konfiguration af brugere og designlinje til skærmen i Visiosign Cloud

Tilkøb:

  • Unikt design
  • Konfiguration af booking skærm - straks book, bekræft booking og aflys/forlæng

Møde abonnement: 50 kr. pr. måned pr. enhed (faktureres årligt).

Læs mere om dnp Visiosigns abonnement

Fem grunde til at bruge dnp Visiosigns booking skærm

1. Vis dagens arrangementer og møder

Brug booking skærme ved alle lokaler til at vise aktuelle og kommende møder. Undgå derved at forstyrre et møde for at se, om lokalet er optaget. Se om lokalet er ledigt senere på dagen.

2. Få hurtigt overblik over aktuelle og kommende møder

Med booking skærme er det let at udnytte lokalerne optimalt og se, hvilke der er ledige, hvis der er behov for et ad hoc-møde.

3. Liveopdateringer og livebooking

Integrer data fra skema-, kalender- og bookingsystemer (f.eks. Microsoft Exchange). Det gør det let at finde frem til de rigtige møder til tiden.

4. Live-booking med touch funktion 

Book og forlæng møder direkte på skærmen. Touch-funktionen giver mulighed for live-booking af lokaler, hvis der er behov for at ad hoc-møde.

 

5. Moderne digital profil

 

Booking skærme giver et elegant og professionelt udtryk til enhver organisation. Signalér, at din organisation er fremsynet, og at digitalisering af kommunikation betyder noget.

Udvalgte kundecases

KEA

“Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor(...)”

Læs casen

Øresundsakvariet

“Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik(...)”

Læs casen

Musikhuset Aarhus

“En visuel oplevelse i et digitalt(...)”

Læs casen

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os