Sundhedshuset Nørrebro

Skærmene viser vej og giver borgere et overblik 
 
Interview med: Charlotte Aagaard – Teamkoordinator, Sundhedshuset Nørrebro

Sundhedshuset Nørrebro besøges årligt af 3.000 borgere, der har behov for behandling og genoptræning. Sundhedshuset Nørrebro bruger dnp Visiosigns vejviserskærme, til at få borgerne rundt i huset, til de rigtige behandlinger.

 
Vejviser skærme til borgerne

Bygningen består af fem etager, og træning foregår på flere af dem. Der er derfor vigtigt, at borgerne henvises til de korrekte lokaler. Da mange af holdene skifter placering, hver uge, så var det, før i tiden, en jungle at give et overblik. Sundhedshuset Nørrebro valgte derfor at benytte sig af dnp Visiosigns vejviserløsninger.

Charlotte ser helt tydeligt, hvor meget skærmene bliver brugt. Alle stopper op foran skærmen og orienterer sig om, hvor de skal hen. Det er tydeligt at se en positiv effekt, der gavner både borgerne, behandlerne og receptionisterne.


 
dnp Visiosigns skærme giver overblik
 
Informationsskærmene installeret i kantinen giver medarbejderne overblik over, hvilke lokaler de skal være i, og de kan følge med i deres eget skema. Samtidig vises der intern information og nyheder fra regionen.

 
Samarbejdet med dnp Visiosign
 
Charlotte sætter pris på samarbejdet med dnp Visiosign. Der blev i fællesskab med dnp Visiosign udarbejdet en designløsning, der passede til netop Sundhedshuset behov. I den forbindelse blev der afholdt flere møder, hvor dnp Visiosign udarbejdede forskellige ideforslag. Personalet hos Sundhedshuset kunne se forslagene og nemt tage stilling til, hvilke forslag der passede dem.

Chalotte nævner også, at dnp Visiosign har været gode til at designe skærmenes indhold, så det passer til de farver, der allerede er i bygningen, så det ser rigtig godt ud.

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs hele casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs hele casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs hele casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læs hele casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign