Saint-Gobain Danmark

Digitale opslagstavler skaber fællesskab i en fusionsproces

Interview med Dorthe Christensen, Internal Communication & Office Manager, Saint-Gobain Danmark A/S, Gyproc.

I Saint-Gobain Danmark har man brugt dnp Visiosigns Informationsskærme i over 10 år. Skærmene er centrale for den interne kommunikation, for formidlingen af virksomhedens sikkerhedsregler og i arbejdet med at styrke fællesskabsfølelsen mellem de mange afdelinger over hele landet.
Saint-Gobain er en af verdens førende Producenter og leverandører af materialer og løsninger til byggeriet. Skærmene er centrale for den interne kommunikation, for formidlingen af virksomhedens sikkerhedsregler og i arbejdet med at styrke fællesskabsfølelsen mellem de mange afdelinger over hele landet.
 
”Vi syntes skærmene er med til at engagere vores medarbejdere, fordi det bidrager til følelsen af at være en vigtig del af noget større”

Saint-Gobain har infoskærme placeret både i produktionsområder, i kantiner, på lagre og i receptioner. Skærmene bliver blandt andet benyttet til at fortælle ’de gode historier’ hos Saint-Gobain. Det kan f.eks. være historier om store byggeprojekter virksomheden har leveret materialer til. På den måde kan skærmene bruges til at involvere medarbejderne i hele processen og minde dem om at deres arbejdsindsats er en del af noget større. 
Samarbejdet med dnp Visiosign har ændret Saint-Gobains måde at kommunikere med medarbejderne på. 60% af medarbejderne hos Saint-Gobain sidder ikke ved en computer – dette gør det til en udfordring at nå ud til alle medarbejdere med god intern kommunikation.
 
”dnp Visiosign har lyttet tilos, og tilpasset produktet specifikt til vores behov. Det gør det nemt og hurtigt for os at arbejde med internkommunikation”

Dorthe fortæller, at infoskærme er vigtige for den interne kommunikation, da intranet og mails ikke er nok til at sikre at alle får vigtig information hurtigt nok.
 
”Hvis der en sjælen gang opstår problemer så ringer man til dnp Visiosign Support og så er det altså meget hurtigt fikset”

dnp Visiosign har udviklet en løsning til Saint-Gobain som er specielt tilpasset deres design, profil og konkrete behov. Dorthe fortæller at dnp Visiosign er gode til at lytte til deres helt specifikke behov og udvikle løsninger der matcher deres ønsker, hvilket sammen med den hurtige respons fra dnp Visiosign Support er noget af det der fremhæves som det bedste ved samarbejdet. 

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læse hele casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læse hele casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læse hele casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læse hele casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign