NATIONAL OILWELL VARCO (NOV) 

Intern kommunikation understøtter sikkerhed i produktionsvirksomheder
 
Interview med Anita Rosenberg Jensen, teamleder, NOV, og Søren K. Thustrup, kommunikationsspecialist, NOV

NOV bruger dnp Visiosigns informationsskærme til at nå ud til medarbejderne på gulvet. NOV er førende indenfor højteknologiske fleksible rør til olieindustrien. De bruger informationsskærme til at optimere sikkerheden for medarbejderne i produktionsmiljøer i flere lande.

Information til medarbejderne på gulvet

Produktionsmedarbejderne sidder sjældent foran en computer og har ikke fast kontakt med det administrative personale. Derfor er den interne kommunikation en udfordring.
 
"Man kan ikke sende noget ud på en e-mail til medarbejderne i en produktionsvirksomhed, det holder simpelthen ikke - informationsskærme er den eneste måde, man være 100% sikker på, at man kan få information ud til folkene på gulvet.”
Søren K. Thustrup, kommunikationsspecialist, NOV

Sikkerhed på informationsskærme
+

Billeder og smil fanger opmærksomheden
 
Selv om NOV tager medarbejdernes sikkerhed 100 % alvorligt, er et smil på skærmen den bedste måde at nå ud til medarbejderne på. En kærlig og humoristisk tone på skærmene er med til at skabe gode relationer, hvilket er ekstremt vigtigt, fortæller Anita. Desuden har nogle af medarbejderne ikke dansk som første sprog og er måske ikke så læsestærke. Suppleres tekst med billeder, ikoner, aminationer og videoer, bliver det nemmere for alle medarbejdere at følge med.
 
”Vi bruger humor, smileys og billeder på skærmene for at skabe gode relationer og opmærksomhed omkring vigtige beskeder. Hvis vi kun bruger tekst, er der ikke mange, der ser det.”
Anita Rosenberg, teamleder, NOV

 
Værdifuldt samarbejde
 
NOV har lige været igennem en stor re-designproces af deres informationsskærme og var meget tilfreds med processen. dnp Visiosign afholdte en workshop for at gennemgå og afstemme NOV’s ønsker og vendte tilbage med en skræddersyet løsning.
 
”Jeg er fuldstændigt overbevist om, at hvis vi har nogle nye behov og præsenterer det for dnp Visiosign, så kan de eksekvere på det.”
Søren K. Thustrup, kommunikationsspecialist, NOV

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs hele casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs hele casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs hele casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læs hele casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign