Musikhuset Aarhus

En visuel oplevelse i et digitalt hus

Interview med Steen Larsen-Ledet, Marketing og PR Musikhuset Aarhus.

To meter høje skærme med specialdesignede visninger af forestillingsplakater, møder Musikhusets gæster. De store skærme erstatter de store foyerbannere, der førhen blev produceret til store forestillinger. Digitalisering af foyerbannere har betydet både besparelser, effektivisering og fleksibilitet.

Musikhuset anvender mange af dnp Visiosigns forskellige løsninger. Der er skærmvægge, plakatskærme og informationsskærme, der viser information om aktuelle og fremtidige forestillinger. De har skærme til sponsorlogoer og skærme i café- og barområder. Desuden bruger de lokale- og møderumsskærme til deres kunstnergarderober og til backstage-kommunikation. Alle produkter er specialt tilpasset Musikhusets behov for en stærk visuel identitet.   

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs hele casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs hele casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs hele casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læs hele casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign

Forestillingsplakaterne er flotte og tiltrækker megen opmærksomhed, når de vises på store skærme i god opløsning. Skærmene har givet Musikhuset nye muligheder for at kommunikere med gæsterne.


Skærmene bliver brugt til at give gæsterne en visuel oplevelse og fortæller om kommende arrangementer. Muligheden for at have et dynamisk flow af opslag på skærmene, gør det muligt at fortælle om det brede udbud af arrangementet, der findes i huset.