Københavns Erhvervsakademi

Bedre overblik over lokaler og hjælp med vejvisning i en stor uddannelsesorganisation 
 
Interview med: Magnus Jølnæs Jacobsen – Digital Redaktør, Københavns Erhvervsakademi, KEA
 
Københavns Erhvervsakademi (KEA) benytter en lang række af dnp Visiosigns produkter til blandt andet at optimerer brugen af lokaler for de 10.000 studerende og ansatte på seks forskellige adresser.
 

Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læs casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign


Møderumsskærme effektiviserer brugen af mødelokaler 
 
KEA bruger møderumsskærme for at optimer brugen af deres lokaler. Før var der altid en masse tomme lokaler, og det var svært at se, om lokalerne var bookede. På dnp Visiosigns møderumsskærme kan man se, hvornår og hvor længe lokalerne er booket, og det er nemt at booke lokaler på selve møderumsskærmene.
 

Skærme til vejvisning i en stor organisation

På hver af KEA’s adresser er der placeret en Vejviserstander med kort over bygningen. Skærmen hjælper de studerende og gæster med at finde rundt i bygningerne. 
 
”Det er et stort hus, og det kan derfor godt være en udfordring at finde rundt”.

KEA bruger også deres Vejviserstandere i forbindelse med arrangementer. Her udskiftes kortene med beskeder, der målrettes gæsterne til det pågældende arrangement. 

Visiosign Cloud - en samlet løsning
+dnp Visiosign som samarbejdspartner 

KEA ønskede en professionel kommunikationsløsning, og derfor faldt valget på dnp Visiosign. Med dnp Visiosigns produkter er det muligt at lade skærmene indgå i KEA’s samlede kommunikationsstrategi.
 
”Det er blevet til et kommunikationsværktøj, der kan sikre, at vi hurtigt og enkelt kan kommunikere ud til de studerende”. 

Skærmene giver en mulighed for at kommunikere bredt og enkelt ud til de mange studerende og ansatte på KEA’s campusser. Magnus er både tilfreds med produktet og samarbejdet med dnp Visiosign.
 
”Jeg har kun gode ting at sige om dnp Visiosigns Support. Når jeg kontakter dem med et problem, så bliver det løst på meget kort tid”.

Med over 20 års erfaring, har dnp Visiosign brede kompetencer indenfor visuel intern kommunikation rettet mod uddannelsesinstitutioner.