EUC Sjælland

Brugervenlig og driftssikker løsning

 

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution med afdelinger i hhv. Køge, Haslev, Vordingborg og Næstved. Med over 20 ungdomsuddannelser, en lang række AMU-kurser og mere end 10.000 under uddannelse årligt, har de brug for en brugervenlig og driftssikker løsning på deres samlede præsentations- og videokonferencebehov. Efter en samtale med vores møderumsekspert faldt valget på sessions 400 løsning.

Tina Briting, IT Chef, EUC Sjælland fortæller, ”med sessions har vi optimeret vores tidsforbrug på flere forskellige måder; for det første har vi minimeret spildtiden ved opstart af møder og præsentationer. Vi har mange forskellige brugere, og tidligere blev der ofte brugt værdifuld mødetid på at lede efter kabler og adapter for at koble op. Det klares nu trådløst med et enkelt klik.

Tina fortsætter, ”en anden måde vi sparer tid på er ved at minimere vores transporttid. Vores centre ligger spredt over hele Sjælland og ved at afholde vores møder via skype, sparer vi ca. 1,5 times transport pr. møde – pr. medarbejder! Det bliver til en hel del timer, når man ganger det op over et år.”

References

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os

Kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs mere

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs mere

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs mere