CKJ Steel

En stålsikker løsning
 

CKJ Steel leverer stålløsninger til hele verdenen og det er derfor vigtigt at kunne gøre brug af webkonferencer når nye produkter præsenteres. For at undgå at spilde værdifuld mødetid valgte de at udstyre deres mødelokaler med to løsninger fra sessions. Valget faldt på sessions 200 medium til deres største mødelokale og sessions 200 small til deres mindre møderum.

Carsten Jensen, CEO hos CKJ Steel, fortæller ”Vi kan nemt tilkoble vores computere og præsentere og vi har ikke længere noget bøvl med opsætning og nedtagning”.

CKJ Steel leverer stålløsninger til hele verdenen og det er derfor vigtigt at kunne gøre brug af webkonferencer når nye produkter præsenteres. Med det tidligere AV-løsning havde CKJ Steel problemer med både lyd og billede, hvilket resulterede i at både modtager og afsender havde vanskeligt ved at høre og se. Med sessions er det en god oplevelse for alle der har været med og ingen misser kritisk information. Carsten udtaler ”det skriger til himlen hvor ineffektivt det var med vores tidligere AV-system i forhold til hvor smooth det kører med sessions” og forsætter ”når vi præsenterer vores produkter ordentligt og professionelt, hvorfor skulle vi så ikke kunne levere et ordentligt produkt ude på markedet?”.

Kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs mere

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs mere

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs mere

Referencer

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os