Udvalgte kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs casen

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs casen

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs casen

Antvorskov Plejecenter

“Plejecentre bruger informationsskærme til at informere pårørende og hjælpe(...)”

Læs casen

Reference

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Let's Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker. 
Kontakt dnp Visiosign

Arla

Informationsskærme er en del af den strategiske kommunikation i en global virksomhed

Arla har over 300 informationsskærme på omkring 50 mejerier og afdelingskontorer over hele verden. dnp Visiosigns skærme er en vigtig del af Arlas kommunikationsstrategi. Interview med Marcella Alvarado, Digital Communications Manager, Arla.


 
Informationsskærme når ud til medarbejderne på ”gulvet” 
 
Informationsskærmene er den primære kanal til intern kommunikation med medarbejderne på ”gulvet” på Arlas Mejerier. Skærmene bruges til vigtig information om daglige drift: hvis en maskine i produktionen er ude af drift, hvis der er besøg fra udenlandsk delegation eller, hvis der er kage i kantinen. 

Skærmene har erstattet de mange printede opslag, der eksempelvis hang ved håndvasken og instruerede medarbejderne i hygiejne og sikkerhed. Skærmene er en langt bedre løsning end opslagene, der skulle fornyes, faldt ned, og blev beskidte. Skærmene er hurtige at opdatere og fanger let folks opmærksomhed. Storytelling er vigtigt for medarbejdernes engagementet

Arla har lavet en stor intern undersøgelse, der peger på vigtigheden af storytelling på tværs af den store globale organisation. Ved at dele gode nyheder er det muligt at fortælle medarbejderne, at de er med til at gøre en forskel.


 
Samarbejdet med dnp Visiosign
 
Marcela fortæller, at hun er glad for samarbejdet med dnp Visiosign. Hun oplever, at dnp Visiosign er lydhør overfor ønsker, krav og specifikke udfordringer. Hun fremhæver desuden den hurtige adgang til support, det høje serviceniveau, faglig sparring samt hurtig og effektiv ageren. Hun slutter af med at sige, at hun ofte har rost dnp Visiosign over for andre kollegaer og samarbejdspartnere.