Kundecases

EUC Sjælland

“Tina Briting, IT chef: “det er blevet meget lettere at dele viden og(...)”

Læs mere

CKJ Steel

“Carsten Jensen, CEO: ”sessions løfter folk og det budskab vi kommer med og(...)”

Læs mere

Anticimex Innovation Center

“Nicolai Grube Rosen, Managing Director: “jeg kan helt klart anbefale sessions(...)”

Læs mere

Referencer

arla
FLSmidti
arrival
danfose
saint
styrels
copenhagen
greenland
novo nordisk
orsted

Lets Work
together

Vi leverer mange typer af skærmløsninger og samarbejder tæt med vores kunder om at skræddersy en løsning der afspejler organisationens behov og ønsker.
Kontakt os

Anticimex Innovation Center

En skræddersyet og brugervenlig løsning
 

Anticimex Innovation Center leverer udstyr til giftfri skadedyrsbekæmpelse til det meste af verden. Virksomheden har ca. 6.000 ansatte fordelt på 18 forskellige lande. Derfor er det essentielt, at de let kan kommunikere på tværs af landegrænser bl.a. ved hjælp af Skype. Efter en samtale med en sessions møderumsekspert faldt valget på en sessions 200 large løsning.

Nicolai Grube Rosen, Managing Director, Anticimex Innovation Center fortæller, ”vi havde et ønske om at kunne optage vores møder på video. Denne mulighed fandtes ikke som standard. Men efter en god dialog med sessions møderumsekspert fik vi skræddersyet en løsning, der passede perfekt til vores behov. Nu kan vi nemt optage vores møder på video, så vi efterfølgende kan sende dem til de folk, der ikke kunne deltage fx på grund af tidsforskellen.”

Nicolai fortsætter, ”jeg kan helt klart anbefale sessions til andre, der har brug for en skræddersyet løsning. Vi er faktisk blevet så glade for resultatet, at vi overvejer at opgradere vores andre mødelokaler med en lignende løsning.”