Workshops

VisioSigns workshops bygger på mere end 10 års erfaring med kommunikation via storskærme. De er velegnet til at skabe en forståelse for de muligheder infoskærme giver, som  kommunikationsmedie. 

Inspirations-workshop 

Formålet er at give deltagerne en bred forståelse for infoskærme som kommunikationsmedie. Gennem forskellige eksempler af infoskærmsløsninger gives der en visuel forståelse for de muligheder systemet tilbyder ift. branding, medarbejderkommunikation, information til besøgende og gæster, arbejdsprocesser, m.m. Workshoppen er velegnet til at skabe en forståelse for de fordele, men også de udfordringer, det giver når en organisation ønsker at kommunikere via storskærme.

Strategi-workshop

Formålet er at hjælpe kunden igennem hele processen - fra start til slut. Workshoppen hjælper med at opbygge en velfungerende og tilpasset infoskærmsløsning, opstillet specifikt efter kundens behov og ønsker. Workshoppen giver deltagerne en bred forståelse for infoskærme som kommunikationsmedie.

Gennem forskellige eksempler af infoskærmsløsninger illustreres det, hvordan en løsning kan understøtte, synliggøre og effektivisere en organisations kommunikation til diverse målgrupper. Dette giver en visuel forståelse for de muligheder systemet tilbyder ift. branding, medarbejderkommunikation, arbejdsprocesser, information til besøgende, samarbejdspartnere, kunder, klienter, studerende, m.m.

Kunden præsenteres for forskellige designforslag, som er blevet udviklet på baggrund af tilsendt designmateriale. Ydermere gives der gode råd og inspiration til valg af skærme, indhold, redaktører, vedligeholdelse, m.m.

Workshoppen kombinerer en inspirerende præsentation af de muligheder, som infoskærme tilbyder som kommunikationsmedie med en konkret gennemgang af detaljerne af kundens løsning.

Digital Signage Guide

Nyhedsbrev for redaktører

Standardkurser

Workshops