Global   
  NL   |
  NO   |
  SE   |
  UK   |
DK   |

ARLA FOODS AMBA


En kommunikationskanal direkte til medarbejderne

"Vores formål med InfoBoard® har været at få en kommunikationskanal direkte til medarbejderne ude på mejerierne. I en virksomhed som Arla har kollegerne i produktionen ikke samme adgang til intranettet som funktionærerne og derfor er det vigtigt at have en kommunikationskanal som InfoBoard®, der giver direkte adgang. InfoBoards® i Arla bliver brugt både til de lokale nyheder og til corporate nyheder, samtidig med at vi blandt andet viser vores reklamer på skærmene.

Vi har en høj grad af decentralisering på vores InfoBoards®. Skærmen er bygget op med en ensartet skabelon, men det er op til det enkelte produktionssted eller kontor at publicere informationer. Dog er det standard, at de tre nyeste globale nyheder fra Corporate Communication bliver vist på skærmen. Vi kan se at film giver godt liv og fanger medarbejdernes blik. Derfor prøver vi så vidt muligt at få vist blandt andet reklamefilm på skærmene. Det hjælper med at fange opmærksomheden, som vi så bruger til at give mere viden om Arla.

InfoBoard® har også skabt et ensartet udtryk, når du kommer ind af døren på alle vores mejerier og kontorer. Skærmene er med til at skabe en større genkendelighed for gæsterne, men det er også med til at skabe en større sammenhængskraft blandt de ansatte. Især blandt kollegerne i produktionen har InfoBoard® været med til at give en større viden omkring, hvad der rører sig i virksomheden og i hvilken retning Arla skal. I mit arbejde som redaktør for de interne nyheder, har InfoBoard® givet mig direkte adgang til en stor gruppe kolleger, der ellers ikke ville læse eller kende til de historier, som er med til at skabe viden og stolthed omkring Arla. Mine anbefalinger af InfoBoard® fra VisioSign er hermed givet videre."


Peder Lodberg Grønfeldt, Communication Manager & Editor, My Workplace, Arla Foods amba, Corporate Communication

Fakta om InfoBoard og ARLA FOODS AMBA:

78 InfoBoards® i Danmark • InfoBoard® siden 2011 • Mere end 17.000 ansatte i 34 lande • InfoBoard® anvendes også hos Arla i Sverige og Finland